Valide Malhatun Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: E TWINNING PROJELERİ-BEYAZ BAYRAK-MİNİK TEMA-EOKUL PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWINNING
Kontenjan Bilgileri: 300 ÖĞRENCİ

WEB - https://validemalhatun.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜKDERE MAH. PROF. DR. NABİ AVCI BUL. NO 4/69 İÇ KAPI NO Z1 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MEŞELİK KAMPÜSÜ YERLEŞKESİ İÇİNDEDİR.

Ulaşım ULAŞIM OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ NE GELEN TÜM OTOBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL VE İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.